Winkel


Elke morgen fris uit de veren? Een solide bed verricht wonderen voor uw nachtrust. Snuister rond in de webshop van slaapwinkel Gheeraert Slaapcomfort voor ons ruime gamma aan bedden en boxsprings, matrassen en beddengoed. En bestel online het bed van uw dromen.

Slaapwinkel: laat ons uw bed spreiden

Op zoek naar een comfortabel bed? Of is uw huidige exemplaar aan een nieuwe matras toe? Slaapwinkel Gheeraert Slaapcomfort is dé beddenspecialist in Torhout en omgeving. In onze ruime beddenwinkel in Torhout – 750 vierkante meter toonzaal –inspecteert u onze bedden en boxsprings van dichtbij. Onderwerp ze aan een test. En voel de streelzachte kwaliteit van onze donsdekens, moltons en dekbedovertrekken.

Slaapwinkel: professioneel advies én vlotte onlinebestelling

Reken op de deskundige raad van de verkopers in slaapwinkel Gheeraert Slaapcomfort. Zij vertellen u welke matras of welk bed bij ú past. En adviseren u feilloos over afmetingen, stijl, prijs, … Zo garanderen zij u een vredige slaap. En de grootste troef van deze slaapwinkel? U bestelt uw nieuwe bed vanuit uw zetel. Klik online uw favoriet aan. En laat hem door ons aan huis leveren – gratis vanaf € 90! Een bed of matras kopen online? Nergens eenvoudiger dan bij slaapwinkel Gheeraert Slaapcomfort.

Kom een kijkje nemen! Routebeschrijving en openingsuren