Algemene voorwaarden

BEZORGEN EN LEVERTIJD

Kleine artikelen : Bij elk artikel in onze webshop staat een levertijd vermeld. De bezorging gebeurt met BPOST.

Grote artikelen : Grote artikelen zoals matrassen en bedden worden op afspraak door onze installatie- en montagedienst geleverd. Leveringen zijn mogelijk van maandag tot en met vrijdag.

Niet op voorraad: Wij berichten U tijdig zodra een artikel niet meer leverbaar mocht zijn.


KOSTPRIJS LEVERING

Onze kleine artikelen (vb. hoofdkussens, hoeslakens,...) worden met Bpost verstuurd.

Alle online orders die via Bpost verstuurd worden, zijn gratis bezorgd in Belgie bij een minimum order van 150 euro. Voor orders kleiner dan 150 euro rekenen we een bezorgkost aan van 7 euro.

De grotere artikelen (vb. matrassen, bedden, slaapystemen) worden GRATIS bezorgd in België binnen een afstand van 75 km vanaf de winkel (google maps) door onze eigen diensten. Als het leveringsadres zich buiten deze zone bevindt, betaalt u enkel een bijdrage in de transportkosten.

De oude matras wordt gratis terug meegenomen.

BETALINGSMOGELIJKHEDEN

Online aankoop

In onze webwinkel kunt u betalen met Bankcontact, Maestro, MasterCard en Visa. U kunt natuurlijk het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om een voorschot van 25% van het aankoopbedrag te doen en het resterende bedrag betaalt u dan bij de bezorging van uw bestelling. Dit gaat bij voorkeur met uw bankkaart, maar we accepteren ook MasterCard, Visa of contant. Bij leveringen door BPOST vragen wij u het totale bedrag vooraf te betalen.

Betalen bij levering

Betaalt u uw producten deels bij bezorging, dan verzoeken wij u te betalen met bankkaart. Dit is het veiligst. Onze bezorger heeft een mobiel apparaat bij zich. De limiet van het te betalen bedrag verschilt per bank. Informeer hiervoor bij uw bank. Is betalen met de bankkaart niet mogelijk? Dan kunt u ook betalen met Visacard of contant geld.

Resterende bedrag vooraf overmaken

Wilt u het resterende bedrag per overschrijving betalen? Maak dit dan één week voor levering over op onze rekening. Vergeet hierbij niet uw ordernummer te vermelden.

· IBAN nummer: BE17 7380 1908 9521

· BIC code: KREDBEBB

RETOURNEREN

U hebt het recht om de verkoopsovereenkomst te ontbinden binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling. U hoeft hiervoor geen reden op te geven.

Volg deze verplichte procedure bij het retourneren :

Dien schriftelijk of via mail een aanvraag tot retournering in.

Na ons akkoord kan u uw artikel terugzenden binnen de 14 dagen na ontvangst.

Het artikel moet onbeschadigd en in de verpakking bij ons toekomen. Er mag aan het afgeleverde product geen enkele wijziging zijn aangebracht. De verpakking moet ongeopend, het product moet ongebruikt en onbeschadigd zijn. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen moet bijgevoegd zijn bij de retourzending. Dekbedden, hoofdkussens en andere hygiëne artikelen kunnen helaas niet geruild worden.

Wij behouden het recht om geretourneerde produkten te weigeren of om slechts een deel van het betaalde bedrag te crediteren als het vermoeden bestaat dat het produkt reeds geopend en/of gebruikt werd of als het product schade opgelopen heeft door schuld van de klant. In deze situatie brengen wij u op de hoogte dat een waardevermindering zal toegepast worden.

Na het toekomen bij ons volgt een controle van de goederen. Het betreffende artikel moet in originele onbeschadigde verpakking en onbevuid terug in ons bezit komen.

De terugbetaling zal gebeuren binnen een termijn van 14 dagen. Gelieve bij het retourneren dan ook uw rekeningnummer mee te delen (IBAN + BIC).

Het recht om te retourneren geldt uitsluitend voor online aangekochte artikelen.

De kosten van retour zijn voor rekening van de klant.

Maatwerkartikelen of artikelen op bestelling komen niet in aanmerking voor retourneren.

VEILIGHEID EN PRIVACY

Beveiligde verbinding bij betalen

Bij al Uw betalingen maken wij gebruik van een versleutelde SSL verbinding via de payment provider OGONE. Er zijn talloze tools ingebouwd waardoor fraude voorkomen kan worden. Wij vinden Uw gegevens zeer belangrijk en zullen deze nooit aan derden verstrekken.

Privacy verklaring

Gheeraert slaapcomfort gebruikt uw klantgegevens uitsluitend ten behoeve van het doel waarvoor u ze verstrekt hebt: het zo goed mogelijk verwerken van uw orders. Gheeraert slaapcomfort verstrekt uw persoonlijke gegevens NIET aan derden. U kunt uw geregistreerde gegevens inzien, wijzigen en verwijderen via het inlogscherm met behulp van uw persoonlijke e-mailadres en wachtwoord.