Tempur sonata smartcool hoofdkussen large

refnummer: Sonata-large
179,00(BTW incl.)

Mijn winkelwagen

Tempur sonata smartcool hoofdkussen large was added to your cart
Gratis verzending vanaf €150
Levertermijn 1 week

Details

De subtiel gebogen zijkanten van het sonata kussen zorgen voor extra ondersteuning aan hoofd en nek. De zijkanten van het kussen zijn zo ontworpen, dat het kussen de slaper op een natuurlijke manier volgt gedurende de nacht. Het kussen hoeft hierdoor niet verplaatst te worden om in iedere slaaphouding te genieten van optimale ondersteuning.

De gebogen vorm van dit kussen zorgt ervoor dat uw hoofd ondersteund wordt, wanneer u slaapt in de foetushouding met uw kin dicht bij uw borst. Het kussen zorgt voor continue ondersteuning van uw hoofd, wanneer u van de ene zij op de andere rolt gedurende de nacht.

Het kussen is verkrijgbaar in 3 verschillende hoogtes (small - medium en large). Het is belangrijk om bij het kiezen van het juiste kussen rekening te houden met de breedte van uw schouders. Indien u bredere schouders heeft, kiest u voor een hoger kussen.

De kussenhoes (wasbaar op 40° C) met Smartcool Technology voelt koel aan en absorbeert overtollige warmte, zodat u zich koel en fris voelt vanaf het moment dat u gaat liggen.

  • Afmeting : 61 x 40 x 13 cm

Specificaties

Algemeen

Vulling
Traagschuim
Wasbaar
Neen
Ergonomisch
ja